Transport & Advies - ADN 

Volgt uw onderneming alle recente richtlijnen en wetgevingen over ADN?

De nationale en Europese richtlijnen over het transport van gevaarlijke stoffen over binnenwateren veranderen immers continu.

Om zeker in orde te zijn met alle recente richtlijnen, doet u daarom beter beroep op een partner die de regelgeving op de voet volgt. BLM biedt u zijn know-how aan en begeleidt u intensief bij de toepassing van de wetgeving. Daarbij houden we altijd rekening met de specifieke situatie van uw onderneming en zorgen we dat de toepassing van de wetgeving soepel en vlot verloopt.

Uniek koepelsysteem:

BLM biedt u een digitaal platform aan waarbij u op een zeer gebruiksvriendelijke wijze de wegtransport wetgeving toepasselijk op uw bedrijfsprocessen kan volgen. Tevens wijzigt deze wetgeving zich elke 2 jaar grondig, waarbij een gespecialiseerde aanpak essentieel wordt voor iedere onderneming. Dit betekent dat meerdere wetgevingen, afhankelijk van de activiteiten van de onderneming samenvloeien in een digitaal platform.

Eén koepelsysteem dus, uw gemak. 

BLM Advieskantoor biedt een unieke service in de sector. Met een borgingssysteem overkoepelen we alle stappen die nodig zijn om de wetgevingen inzake ADN-transport na te leven en te implementeren. Van analyse en training tot implementatie, opvolging en advies. Alles samen overzichtelijk en met een druk op de knop.

 

Contact

 • BLM advies en consulting bvba 
  Nauwstraat 11C 
  9111 Belsele
 • T: 0479 60 27 53 
  T: 0473 62 95 34 
  E: info@blmadvieskantoor.be
 • NEEM CONTACT OP