Transport & Advies - ADR

De nationale en Europese richtlijnen over ADR veranderen continu. Beroep doen op een externe partner die de wetgeving over het transport van gevaarlijke stoffen over de weg op de voet volgt en u helpt om die op een correcte wijze toe te passen, biedt enkel voordelen.

Want als u samenwerkt met een expert, bent u ten alle tijde in orde met de laatste richtlijnen. Bovendien zorgt BLM Advieskantoor ervoor dat u de wetgevingen kunt toepassen op een manier die aangepast is aan uw specifieke situatie.

Waarom voor BLM kiezen? 

BLM biedt u een digitaal platform aan waarbij u op een zeer gebruiksvriendelijke wijze de wegtransport wetgeving toepasselijk op uw bedrijfsprocessen kan volgen. Tevens wijzigt deze wetgeving zich elke 2 jaar grondig, waarbij een gespecialiseerde aanpak essentieel wordt voor iedere onderneming. Dit betekent dat meerdere wetgevingen, afhankelijk van de activiteiten van de onderneming samenvloeien in een digitaal platform.

Eén koepelsysteem dus, uw gemak.

BLM Advieskantoor biedt een unieke service in de sector. Met een dergelijk digitaal borgingssysteem overkoepelen we alle stappen die nodig zijn om de ADR wetgeving alsook dikwijls, milieu en preventie verplichtingen na te leven en te implementeren. Van analyse en training tot implementatie, opvolging en advies. Alles samen overzichtelijk en met een druk op de knop.

 

Contact

 • BLM advies en consulting bvba 
  Nauwstraat 11C 
  9111 Belsele
 • T: 0479 60 27 53 
  T: 0473 62 95 34 
  E: info@blmadvieskantoor.be
 • NEEM CONTACT OP