Transport & Advies - IATA

Volgt uw onderneming alle recente richtlijnen en wetgevingen over IATA?

De Internationale en Europese richtlijnen over het transport van gevaarlijke stoffen via de lucht veranderen immers jaarlijks. Dit houdt in dat het bedrijf continu moet kunnen rekenen op een grondig advies om zijn leveringscontinuïteit niet te verliezen ten opzichte van zijn klanten en medepartners.

BLM biedt u een digitaal platform aan waarbij u op een zeer gebruiksvriendelijke wijze de luchttransportwetgeving toepasselijk op uw bedrijfsprocessen kan volgen. Tevens wijzigt deze wetgeving zich elk jaar grondig, waarbij een gespecialiseerde snelle aanpak essentieel wordt voor iedere onderneming. Ervaring leert dat dergelijke transportactiviteiten dikwijls een multimodaal  karakter bezitten. ( vb. we vertrekken met een transport via de weg om dit aan een luchthaven aan te bieden, meestal gevolgd door opnieuw een wegtransport of zelfs zee- of binnenvaarttransport ). Dit betekent dat meerdere wetgevingen, afhankelijk van de activiteiten van de onderneming samenvloeien in een transportketen. Belangrijk dat iedere onderneming een grondig overzicht en over een volledig overzicht kan beschikken. BLM biedt u deze mogelijkheid aan via zijn digitaal platform, aangepast aan uw noden en behoeften.

Eén koepelsysteem dus, uw gemak.

BLM Advieskantoor biedt een unieke service in de sector. Met een borgingssysteem worden alle stappen overkoepeld die nodig zijn om de wetgevingen na te leven en te implementeren. Van analyse en training tot implementatie, opvolging, begeleiding ( certificatie, verpakkingen , enz.) en uiteraard advies. Alles samen overzichtelijk en met één druk op de knop.

Tevens wijzigt deze wetgeving met een onvoorspelbare frequentie, waarbij een gespecialiseerde aanpak essentieel wordt voor iedere onderneming. Dit betekent dat meerdere wetgevingen, afhankelijk van de activiteiten van de onderneming samenvloeien in een digitaal platform. BLM biedt u een digitaal platform aan waarbij u op een zeer gebruiksvriendelijke wijze de dikwijls verschillende wetgeving(en) toepasselijk op uw bedrijfsprocessen kan volgen.

 

Contact

 • BLM advies en consulting bvba 
  Nauwstraat 11C 
  9111 Belsele
 • T: 0479 60 27 53 
  T: 0473 62 95 34 
  E: info@blmadvieskantoor.be
 • NEEM CONTACT OP