BLM is een wettelijk erkend opleidingscentrum voor opleidingen over de milieuwetgeving en over het transport van gevaarlijke stoffen.

Onze medewerkers volgen alle regelgeving inzake ADR, ADN en IATA op de voet en integreren alle recente veranderingen meteen in de opleidingen. Op die manier garandeert BLM een complete en hoog kwalitatieve opleiding die uw medewerkers maximaal klaarstoomt voor het wettelijke examen.

Onze docenten beschikken ieder over meer dan 20 jaar ervaring in deze opleiding domeinen en staan graag tot uw beschikking.

Locatie

De locatie waar de opleiding(en) worden georganiseerd kan variëren.

BLM organiseert geregeld opleidingen op eigen locaties.

Wanneer uw bedrijf dat wenst, bijvoorbeeld omdat verschillende medewerkers eenzelfde statutaire opleiding wensen of omdat u een bijkomende opleiding op maat wil organiseren, kunnen we de opleiding ook perfect op de site van uw bedrijf organiseren.

KMO-portefeuille

Voor onze erkende opleidingen kan u gebruik maken van de steunmaatregel voor opleidingen van de Vlaamse overheid. Dankzij deze maatregel kan u bepaald percentage van de kosten voor de opleidingen terugbetaald krijgen. Dit varieert van het type bedrijf, voor meer informatie verwijzen wij u naar de website Hoe werkt de KMO Portefeuille en wat zijn de voorwaarden? - KMO Portefeuille - FAQ - Online ondernemersacademie.

 

Specifieke of statutaire opleiding?

Beide opleidingen zijn wettelijke verplicht.

Wat is nu het onderscheid;

  1. Statutaire opleidingen gaan gepaard met een door de wetgever voorgeschreven examen. Men spreekt hier over basisopleidingen met een terugkerend karakter. Voor informatie omtrent statutaire opleidingen, klik hier. U kan ook een algemeen planningsaanbod van de statutaire opleidingen op onze website terugvinden.
  2. Specifieke opleiding is onderhevig aan wetsveranderingen en zijn voornamelijk gespecialiseerde opleidingen op maat voor een of meerdere types van bedrijfsprocessen. Voor informatie omtrent specifieke opleidingen, klik hier.